Kvinnetungt på toppen

Det er ingen mangel på kvinner i toppledelsen av Sykehusbygg. Et godt, praktisk eksempel på kvinnedagen 8. mars.

Bildet, fra venstre: adm. dir Ann Elisabeth Wedø, Edel Stokholm, Marte Lauvsnes, Helle Jensen, Kari Gro Johanson og Berit Valstad-Aalmo.

​Ann Elisabeth Wedø er administrerende direktør i Sykehusbygg. Med seg i to sentrale posisjoner i toppledelsen av foretaket har hun Edel Stokholm som er sjef prosjektering og bygging og Marte Lauvsnes som er sjef for plan og utvikling. Berit Valstad-Aalmo er sjef for administrasjon og HR og sitter også i Sykehusbyggs ledergruppe. Ikke nok med det – to av de desidert største sykehusbyggeprosjektene ledes også av kvinner. Helle Jensen er prosjektdirektør for nytt sykehus Nordmøre og Romsdal. Kari Gro Johanson er prosjektdirektør for Stavanger Universitetssykehus.