Cowi fikk helikopterkontrakten

Sykehusbygg har engasjert Cowi i arbeidet med å tilpasse sykehusenes helikopterplattformer til  de nye ambulansehelikoptrene som skal overta for dagens Sea King.

For oss er dette et ekstra viktig og spennende oppdrag fordi vi har både helse og lufttransport som satsningsområder, sier regionsjef i Cowi, Terje Dalheim. Sammen med prosjektleder Sverre Inge Heimdal og andre Cowi-rådgivere med spisskompetanse, skal han nå kartlegge hvilke sykehusplattformer som må tilpasses, og deretter sørge for prosjektering av byggearbeidet.

Helikoptersignering

HELIKOPTERSIGNERING: Fra venstre: Knut-Ola Haug (prosjektleder, Sykehusbygg), Bjørn Remen (konst. adm. dir., Sykehusbygg) Lillian Slåtsve (kontraktsansvarlig, Sykehusbygg), Terje Dalheim, (regionsjef, Cowi) og Sverre Heimdal (prosjektleder, Cowi)

Tidligere er Cowi tildelt en stor kontrakt for det nasjonale helikopterprosjektet NAWSRAH – The Norwegian All Weather Search And Rescue Helicopter Project. Her prosjekterer Cowi seks baser for de nye helikoptrene av typen AgustaWestland AW101 (foto over).

Les mer: Sykehusbygg tilpasser landingsplasser