Kan digitalisering av bygg og eiendom skape verdi?

I dette webinaret deler Sykehusbygg HF erfaringer og refleksjoner om hvordan helseforetakene og deres prosjekter kan utnytte entreprise-BIM for å tette gapet mellom prosjekt og FDV.

Sykehusbygg HF har sammen med helseforetakene utarbeidet "Inter-regional strategi for digital samhandling og BIM i drift, forvaltning og bygging av sykehus". Digitaliseringsmiljøet i Sykehusbygg HF deler i dette webinaret erfaringer og refleksjoner om hvordan helseforetakene og deres prosjekter kan utnytte entreprise-BI for å tette gapet mellom prosjekt og FDV.

Foredragsholdere

Webinaret ledes av Kenth Hårsaker, sjef for digitalisering i Sykehusbygg HF. Kenth har over 15 års erfaring med strategisk og operativt digitaliseringsarbeid i store virksomheter som Norconsult, Avinor, Statens vegvesen, Vegdirektoratet og har jobbet i Sykehusbygg siden 2017.

I webinaret får vi også møte Christopher Christensen. Han er sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU, og jobber som prosjektleder for digitalisering og BIM i Sykehusbygg HF. Han har bakgrunn fra prosjektledelse innen bygg og it-prosjekter, samt forvaltning og utvikling av sykehuseiendom. Han sitter også i flere samarbeidsutvalg bla.a med Statsbygg og BaneNOR, og er med i BuildingSMART Byggherre- og eierrom.

Vel møtt til et spennende webinar!

Fant du det du lette etter?