Jobb i Sykehusbygg

Sykehusbygg HF er en fremoverlent arbeidsplass bestående av kompetente og profesjonellemedarbeidere med høyt samfunnsengasjement.

Vi har vokst raskt siden oppstarten i 2014, og har i dag rundt 140 ansatte hvorav halvparten jobber ved hovedkontoret i Trondheim. Vi er forøvrig lokalisert i Oslo, Stavanger, Hjelset og Kristiansand.

Ledig stilling

Spesialrådgiver HMS og kvalitet

Sykehusbygg søker nå etter en erfaren HMS-og kvalitetsrådgiver som skal bidra til at virksomheten holder en høy standard på helse, miljø og sikkerhet (HMS), kvalitetsledelse og at seriøsitetsarbeidet blir ivaretatt og fulgt opp av våre leverandører. Stillingen kan bli tillagt rollen som koordinator jfr. byggherreforskriften i utbyggingsprosjekter. Stillingen er plassert i prosjektavdelingen og rapporterer til avdelingssjef, og har faglig tilhørighet i enhet for kvalitet, sikkerhet og samfunnsansvar.

Søknadsfrist 04.januar 2021. Les mer om stillingen og søk her

Følg oss gjerne på LinkedIn, Facebook og Instagram for å holde deg orientert når vi lyser ut ledige stillinger!

Fant du det du lette etter?