Jobb i Sykehusbygg

Jobb i Sykehusbygg

Sykehusbygg HF er en fremoverlent arbeidsplass bestående av kompetente og profesjonellemedarbeidere med høyt samfunnsengasjement.

Vi har vokst raskt siden oppstarten i 2014, og har i dag rundt 140 ansatte hvorav halvparten jobber ved hovedkontoret i Trondheim. Vi er forøvrig lokalisert i Oslo, Stavanger, Hjelset og Kristiansand.

 


Ledige stillinger


Assisterende prosjektsjef for prosjektet Nye Aker

Helse Sør-Øst RHF har etablert en egen prosjektorganisasjon med ressurser fra Sykehusbygg HF med ansvar for å styre den videre gjennomføringen av prosjektene. Vi har nå behov for å forsterke teamet for prosjekt Nye Aker og søker etter assisterende prosjektsjef.

Ass. prosjektsjef skal i samråd med prosjektsjef følge opp og sikre at prosjektets leveranser utføres i henhold til det oppdraget som er gitt og bistå i å organisere, bemanne og lede området i gjennom­føringen av prosjektet. Søknadsfrist: 27.januar 2021

Les mer og stillingen, og søk herOmrådeleder samhandling - Nytt sykehus i Drammen

Som områdeleder for samhandling vil hovedoppgaven bestå av oppfølging av funksjonelle krav i byggefasen, samt ved innflytting og ibruktagelse. Områdelederen vil samhandle tett med brukerne av det nye sykehuset, og erfaring med funksjonsplanlegging i sykehus/helsehus vil derfor være fordelaktig.

Søknadsfrist: 31.januar 2021

Les mer og stillingen herFølg oss gjerne på LinkedIn, Facebook og Instagram for å holde deg orientert når vi lyser ut ledige stillinger!


       

Fant du det du lette etter?