Sykehuset Namsos – kombinasjonsbygg

Idéfasen i prosjektet tar for seg framtidig drift i operasjonsområdet, akuttmottak, AMK-sentral, sengeområder og poliklinikker.

Dessuten har Namsos kommune og nabokommuner meldt behov for legevaktlokaler og eventuelle kommunale akuttmedisinske døgnplasser.

Status og framdrift:

I idéfasen utredes minst tre mulige løsninger for det som er nevnt over. Alle alternativene skal være bærekraftige når det gjelder investerings- og driftsøkonomi. Prosjektet startet i februar 2015, og idefaserapport skal leveres i desember samme år. Helse Nord-Trøndelag bestemmer så om prosjektet skal over i konseptfasen fra 2016. Her blir i så fall de tre alternativene utredet, inkludert et «nullalternativ», der det ikke bygges nytt. Utbygging og ferdigstilling vil være avhengig av videre beslutninger om finansiering.

Oppdragsgiver:

Helse Nord-Trøndelag