Personvern

Når du bruker nettstedet sykehusbygg.no, lagres enkelte opplysninger om deg som besøkende. Opplysningene brukes til å forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet.

Bruk av e-postadresser

Sykehusbygg.no tilbyr nyhetsbrev pr e-post. Dersom du ønsker denne tjenesten, ber vi om din e-postadresse. Adressen blir kun benyttet til nyhetsvarsler.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Bortsett fra informasjonskapsler som er en nødvendig del av selve publiseringsløsningen for nettstedet, WordPress, bruker Sykehusbygg HF informasjonskapsler for å innhente statistikk og analysere brukermønstre. Opplysninger om tidspunkt og lengde av besøk, besøkte sider, utførte søk o.l. sammenstilles og analyseres i statistikkverktøyet Google Analytics. Denne informasjonen bruker vi til videreutvikling av nettstedet og forbedringer for brukerne. Informasjonen er tilgjengelig kun for Sykehusbygg HF sin webredaksjon og vår web-leverandør (Klapp). Enkeltbrukere vil ikke kunne identifiseres ut ifra disse informasjonskapslene.

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på din datamaskin, ved å endre innstillingene i nettleseren. Dersom innstillingene i din nettleser godtar informasjonskapsler, er dette å anse som et samtykke i henhold til de norske reglene.

Sykehusbygg

Sykehusbygg HF
Besøksadresse: Klæbuveien 118, Trondheim
MERK NY POSTADRESSE:
Postboks 6245 Torgarden, 7488 Trondheim
E-post: post@sykehusbygg.no
Telefon: 476 77 500
Org.nr. 814 630 722

Lokalkontoret i Oslo
Hoffsveien 10
0275 Oslo
Telefon: 468 49 323

 

Sykehusbygg på Facebook
Personvern

Lagre

Motta nyhetsbrev