Ny konstituert direktør i Sykehusbygg HF

Etter tre år går Ann Elisabeth Wedø av som administrerende direktør i Sykehusbygg HF. Konstituert direktør er Bjørn Remen.

Ann Elisabeth Wedø har vært administrerende direktør i Sykehusbygg HF siden 1. august 2015. Hun har ledet et krevende og omfattende arbeid med å bygge opp helseforetaket og etablering av store prosjektorganisasjoner ved utbygging av blant annet Stavanger Universitetssykehus, Oslo Universitetssykehus, Nye Drammen sykehus samt nytt sykehus i Møre og Romsdal. I 2018 har Sykehusbygg om lag 120 medarbeidere med kontorer i Trondheim, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Molde og Bodø.

Bjørn Remen har vært ansatt i Sykehusbygg helt fra etableringen av helseforetaket høsten 2014. Han har tidligere vært viseadministrerende direktør og har siden mai vært konstituert administrerende direktør i helseforetaket. Remen har også hatt ansvaret for prosjektledelsen av flere store prosjekt.

Styret vil takke Wedø for den innsatsen hun har lagt ned i oppbyggingen av foretaket.

Stillingen som administrerende direktør i Sykehusbygg HF vil bli utlyst på vanlig måte.

Kontaktperson:

Ivar Eriksen, styreleder Sykehusbygg HF, tlf: 41 53 38 14